Merhaba, tekrar hoş geldiniz!

Bilgi sahibi olanlarla ihtiyaç duyanları buluşturmak, farklı bakış açılarına sahip insanları bir araya getirerek birbirlerini daha iyi anlamalarını sağlamak ve herkesin bilgisini paylaşmasını sağlamak istiyoruz.

İşletim Sistemleri

Windows Vista

Windows Vista nedir? Nasıl kurulur? iso dosyaları, Windows Vista desteği, indirme, sorun, hata ve çözümlerin yer aldığı bilgi paylaşım kategorisi
Konular
0
Konular
0
Yok

Pc Programı

Pc Programı, gerekli donanım, parça, program, setup, exe, portable, genel vs...
Konular
1
Konular
1

Bilgisayar HDD - SSD Disk

Bilgisayar, hdd, ssd, gerekli donanım, parça, program, sata disk, genel vs...
Konular
1
Konular
1

Windows 7

Windows 7 nedir? Nasıl kurulur? Iso dosyaları, indir, Windows 7 desteği, hata ve çözümlerini bulabileceğiniz bilgi ve paylaşım kategorisi
Konular
0
Konular
0
Yok

Windows 8

Windows 8 nedir? Nasıl kurulur? ISO dosyaları, indir, Windows 8 desteği, soru, sorun ve çözümlerinin yer aldığı bilgi ve paylaşım kategorisi
Konular
0
Konular
0
Yok

Windows 8.1

Windows 8.1 nedir? Nasıl kurulur? ISO dosyaları, indir, Windows 8.1 desteği, soru, sorun ve çözümlerinin yer aldığı bilgi ve paylaşım kategorisi
Konular
0
Konular
0
Yok

Windows 10

Windows 10 nedir? Nasıl kurulur? Windows 10 güncellemeleri, ISO dosyaları, Windows 10 desteği, indirme, soru, sorun ve çözümlerinin yer aldığı bilgi ve paylaşım kategorisi
Konular
2
Konular
2

Windows

Windows 32 ve 64 bit sürümleri mevcuttur ve grafik kullanıcı arabirimi (GUI), çoklu görev işlevleri, sanal bellek yönetimi yetenekleri ve çeşitli çevresel aygıtlar için destek sunar. Windows işletim sistemleri, istemci ve sunucu sürümlerini oluşturur.
Konular
2
Konular
2

Linux

Linux nedir? Dökümantasyon, sürümleri, Linux Türkiye, download, Gnu/linux işletim sistemi, özgür yazılım sistemleri ve Linux'a yeni başlayacaklar için bilgi ve paylaşım kategorisi
Konular
0
Konular
0
Yok
Bu forumda hiç konu bulunmamaktadır.
Üst Alt
erotik film izle sex filmleri izle hdd dolum çaycuma satılık daire çaycuma satılık daire - filyos satılık daire