Merhaba, tekrar hoş geldiniz!

Bilgi sahibi olanlarla ihtiyaç duyanları buluşturmak, farklı bakış açılarına sahip insanları bir araya getirerek birbirlerini daha iyi anlamalarını sağlamak ve herkesin bilgisini paylaşmasını sağlamak istiyoruz.

Trafik Genel

Levhalar, Motor, İlk Yardım, Adab

Trafik ve Çevre

Trafik ve Çevre, trafik, levha, banket, geçiş yolu, durak, park, kavşak, çift yönlü yol, tek ynlü yol, şerit, ayrılmış yol, daralan yol, gerçek şev, buzlama, trafik görevlisi, İşıklı işaretler, Kırmızı ışık nedir, Sarı Işık nedir, Yeşil ışık nedir, vs...
Konular
7
Konular
7

Trafik - İlk Yardım

Trafik İlk Yardım, trafik alanında ilk yardım ile genel olarak tüm bilmeniz gereken işlemleri buradan takip edebilirsiniz..
Konular
53
Konular
53

Trafik - Motor

Araç Tekniği ve Motor, Silindir, motor bloğu, silindir kapağı, karter, subap, kûlbütör kapağı, krank mili, pistonlar, piston kolu, segmanlar, kam (eksantrik), supaplar, yağ pompası, contalardır, vs...
Konular
24
Konular
24

Trafik - Adab

Trafik Adab, Öfke, Sabır, Empati, Nezaket ve Saygı, Yardımlaşma, Tolerans, Sorumluluk, Diğerkâmlık, Feragat, Hoşgörü, Tahammül, Beden Dili, Feragat ve Fedakarlık, Konuşma Üslubu
Konular
18
Konular
18
Bu forumda hiç konu bulunmamaktadır.
Üst Alt
erotik film izle sex filmleri izle hdd dolum çaycuma satılık daire çaycuma satılık daire - filyos satılık daire