Merhaba, tekrar hoş geldiniz!

Bilgi sahibi olanlarla ihtiyaç duyanları buluşturmak, farklı bakış açılarına sahip insanları bir araya getirerek birbirlerini daha iyi anlamalarını sağlamak ve herkesin bilgisini paylaşmasını sağlamak istiyoruz.

Accent Era P1186 Hatası Çözümü

Admin

S.E.O
Administrator
Ad Soyad
Turhan Karabulut
Meslek
Emlak
Öncelikle merhabalar, üye olmadan uzun süre takip ettim forumu bu problemle karşılanşanlara yardımcı olmak için üye oldum. Aracı aldığımda araçta ara ara stop etmeler yoldayken 3000 i geçmeme yığılıp kalma durup stop edip tekrardan çalıştırınca problemin ortadan kalkması dolayısıyla bilgisayar a bağlanınca sorunu bulamama durumu vardı.

Takip ettiğime göre bunu çeyrek depo altında yapıyordu ancak bu zamanlar yarım depoya kadar yapmaya başladı. Tamircilere gittiğimde hiçbir sorun bulunamıyordu. şikayetlerim artık sıklaştıgında pc de P 1186 hatası vermeye başladı. Tamirci beni direkt pompocıya yönlendirmek istedi ancak ben şamandra da ısrar ettim araştırmalarım sonucu. Koltuğun altındaki şamadrayı söktüğümüzde deponun içinin tertemiz olduğunu gördüm şamanranın üst tarafında ufak bi çatlak olduğunu farkettim tamirci arkadaşım sağolsun üzerinde arapça yazan iki adet minik tüp yapıştırıcı buldu sanırım birisi hızlandırıcı ikisini karıştırıp çatlağın olduğu yere iyice yedirdikten sonra yarım saatte dondu şuan depo kırmızıya geldiği halde yaşadığım problemler ortadan kalktı. Başına böyle problemler gelenler sorunu böyle çözebilirler.
Yazım hataları için şimdiden özür dilerim telefondan giriş yapıyorum. Rolanti dalgalanması için benim araçta p0507 arıza kodunu veriyor. Rolanti devir sensörü nün değişmesi gerekiyormuş

You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.

Üst Alt
erotik film izle sex filmleri izle hdd dolum çaycuma satılık daire çaycuma satılık daire - filyos satılık daire