- Ad Soyad
- Turhan Karabulut
- Meslek
- Emlak

Binance, çeşitli kripto para birimlerinin alım satımı için bir platform sağlayan bir kripto para borsasıdır. Ocak 2018 itibarıyla Binance, işlem hacmi açısından ...
Binance'e Hoş Geldiniz
Binance'te, kim olursanız olun veya nereden geliyor olursanız olun herkesin para kazanma, tutma, harcama, paylaşma ve verme özgürlüğüne sahip olması gerektiğine inanıyoruz.
Misyonumuz
Binance, bugün dünyanın en büyük dijital varlık borsasını da içeren bir ürün seçkisine sahip, dünyanın lider blockchain ekosistemidir. Misyonumuz, yarının dünyasında kripto için altyapı hizmetleri sağlayıcısı olmaktır.
Ekosistemimiz
Platformumuza dünya çapında milyonlarca kişi güvenmekte ve platformumuz rakipsiz bir finansal ürün portföyü içermektedir.
Önceliği kullanıcılarımıza veriyoruz
Kullanıcılar yaptığımız her şeyin merkezindedir. Başından beri, kullanıcılarımızı korumayı ilk önceliğimiz haline getirdik. Bu nedenle de tüm Binance ekosistemine en yeni teknolojilere sahip güvenlik önlemleri ve çok katı veri gizliliği kontrolleri ekledik.
Düzenleyicilerle birlikte çalışıyoruz
Ayrıca, kullanıcılarımıza karşı olan sorumluluklarımızı yerine getirmeye devam etmek ve blockchain sektörü için ileriye dönük sürdürülebilir bir yol oluşturmak adına düzenlemelere uyum konusunda en yüksek standartları karşılamaya kararlıyız.
Değerlerimiz
Binance Temel Değerleri davranışlarımız, kararlarımız ve eylemlerimize rehberlik ederek çeşitli uluslararası ekiplerimiz arasında kenetlenmiş bir iş birliğine olanak tanır.
Diğer Anlatımlı Bilgiler
You do not have permission to view link
Giriş yap veya üye ol.
popülerliği artarken her geçen gün farklı kriptoların alım saımı için çok daha fazla kripto para borsası ortaya çıkıyor. Bu durum hangi borsayı seçeceğinizi haliyle zorlaştırıyor. Binance incelemesi de bu yüzden kaleme alındı.Bazı borsalar yeni başlayanları hedef alıyor, bazıları ise daha ileri düzey kullanıcılar için. Hangi borsanın size uygun olduğunu bilmek önemli!
Giriş yap veya üye ol.
incelemesi size Binance borsası hakkında genel bir bakış sunacak. Kapsamlı rehberimizi okuduğunuzda bu borsanın size uygun olup olmadığına karar verebileceksiniz.Öncelikle Binance'in geçmişine göz atacağız. Kripto alım satımı için en popüler borsalardan biri haline nasıl geldiğini inceleyeceğiz. Sonrasında da Binance kullanımı ne gibi avantajlara ve dezavantajlara sahip masaya yatıracağız.
Binance incelemesi yazımızın sonlarında doğru bazı yardımcı resimlerle coin nasıl yatırılır, nasıl alım satım yapılır ve çekilir adım adım rehberle anlatacağım. Binance rehberimizi okumayı bitirdiğinizde sizin için doğru olan borsada alım satıma başlamak için tüm gerekli bilgilere sahip olacaksınız. Hadi daha fazla ne bekliyorsunuz? Hemen başlayalım ve Binance'i keşfedelim!
Not:
Giriş yap veya üye ol.
Not:
Giriş yap veya üye ol.
Not: Ben bu siteye üyeyim
Giriş yap veya üye ol.