- Ad Soyad
- Turhan Karabulut
- Meslek
- Emlak

Discord Javascript Hatası Çözümü-Tam Çözüm - YouTube
Çözüldü başka biriside aynı sıkıntıyı yaşarsa çözümü şu şekilde;
-Discordu tamamen kapatın. Uygulamanın arka planda çalışmadığından emin olmak için Görev Yöneticisinden kontrol edin ve Discord ile alakalı tüm işlemleri sonlandırın.
-Windows + R tuşları ile Çalıştırı açın. (Veya Windows arama kısmına Çalıştır yazın.)
-Karşınıza çıkan ekrana tırnak içinde yer alan ifadeyi girin ve Enter tuşuna basın: %appdata%
-Karşınıza çıkan klasörler arasından Discord ismine sahip olan klasörü bulun ve silin
-Tekrar Çalıştır ekranına gelin ve tırnak içinde belirtilen ifadeyi girdikten sonra Enter tuşuna basın: %localappdata%
-Karşınıza çıkan klasörler arasından tekrar Discord ismine sahip olan klasörü bulun ve silin.
-Eğer Windows bu klasörleri silmenize izin vermiyorsa Görev Yöneticisinden Discordun açık olup olmadığını kontrol edin. Açık olması durumunda Discord ile alakalı tüm işlemleri sonlandırın ve tekrar deneyin.
-Sisteminizi yeniden başlatın.
-Discord web sitesinden yazılımı tekrar indirin ve yükleyin.
!!!! Bazı durumlarda ekstra adımları yerine getirmeniz gerekebilir. Eğer yukarıdaki yöntem işe yaramadıysa Windows Gezgininde adres çubuğuna %LocalAppData%/Discord yazın ve karşınıza çıkan klasördeki Discord uygulamasını yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Yine işe yaramadıysa aşağıdaki adımları takip edin:
-Aynı klasörde Discord uygulamasına sağ tıklayın.
-Uyumluluk başlığı altında Uyumluluk modunu aktif hale getirin.
-Sırasıyla Windows 7yi ve Windows 8i deneyin.
C:\Users\KULLANICI ADINIZ\AppData\Local\Discord
C:\Users\KULLANICI ADINIZ\AppData\Roaming\discord
Windows + R yapıp %LocalAppData% diye aratırsanız direkt oraya atması gerekli. Discord klasörünün olduğu yere yani. Diğer klasör için de %AppData% yazabilirsiniz.
Görev yöneticisinde Discord.exe veya Update.exe varsa kapatın.
1 - Anlatım Video
2 - Anlatım Video
3 - Anlatım Video
4 - Anlatım Video
2 - Anlatım Video
3 - Anlatım Video
4 - Anlatım Video