jQuery ile klasörde ki dosyaları button'a tıklayınca listeletme

Admin

Administrator
Yönetici
Administrator
Katılım
30 Eki 2016
Mesajlar
6,191
Beğeniler
10
Puanları
18,020
Konum
Zonguldak
merhabalar, ajax ve jquery ile klasör içinde ki dosyaları nasıl listeletebilirim php kodları mevcut.


----------------------------


merhaba,
php kodlarınızın dışarıya ne verdiğini bilmeden buna yanıt vermek güç. direk olarak klasörü çekip <img src="resim"> şeklinde resimleri mi döküyor? resimleri dışarı xml json gibi bir formatta mı veriyor? bir servis oluşturulmuş da talebe göre mi yanıt veriyor? çokca ihtimal var...


ama ajax ve jquery dediğiniz için $.get $.ajax metodlarına bakabilirsiniz.

php direk resimleri diziyo varsayarsak

Kod:
$.get("phpsivar.php",function(res){
$(".sonuc_classli_dive_yaz").html(res);
});
5 satırlık kod.

kolaylıklar.
 
Üst