Tiktok Hesap Silme Nasıl Yapılır?

deryapl

Özel Mod
Katılım
26 Haz 2019
Mesajlar
4
Beğeniler
0
Puanları
1
Ad Soyad
Meslek
Yaş
You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.
Tiktok Hesap Silme Nasıl Yapılır?
Popüler sosyal medya platformu Tiktok'ta hesap nasıl kapatılır? Tiktok hesap silme işlemi için pratik ipuçları, haberimizde...

Tiktok son zamanların trend
You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.
platformlarından biri. Tiktok’u sevmeyen kişiler bile başkalarının içeriklerini izlemek için platformu aktif olarak kullanıyorlar. Platforma üye olan kullanıcılar farklı sebeplerle hesaplarını silmek isteyebilirler. Tiktok hesabı nasıl kapatılır? Tiktok hesap silme işlemi ile ilgili pratik ipuçları, haberimizde…

Tiktok hesap silme işlemi nasıl yapılır?
Son zamanların en çok kullanılan uygulamalarından olan TikTok’ta 15 saniyeden oluşan eğlenceli
You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.
içerikler paylaşılıyor. Ancak, platform bir çok insan için daha sonra pişmanlık sebebi de olabiliyor. Böyle durumlarla karşılaşan kişiler Tiktok hesap kapatma işlemini yapmak için şu adımları izleyebilirler:

You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.

  • TikTok uygulamasına akıllı telefonlarınızdan giriş yapın
  • Ekranınızın sağ kısmında bulunan profil simgesine tıklayın.
  • Açılan profil sayfasında ekranın sağ alt kısmında bulunan 3 nokta işaretini tıklayın.
  • Açılan sayfada “Hesabımı Yönet” seçeneğine tıklayın.
  • “Hesabımı Sil”e basın.
  • Hesabınızı silmek istediğinizi onaylamak için profilinizin şifresini girmeniz istenecek. Şifreyi girdikten sonra “devam” butonuna basın.
  • Son adımda ise karşınıza çıkan sayfanın en altından hesabımı silin tuşuna basarak hesabınızı silmiş oluyorsunuz.
Hemen şu ayrıntıyı da paylaşalım; eğer hesabınızı
You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.
,
You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.
ile açtıysanız, kapatırken yeniden bu hesaplarda oturum açmanız isteniyor olacak. Bu işlemleri tamamladıktan sonra, 30 gün boyunca hesabınıza giriş yapmazsanız tüm sunuculardan kalıcı olarak hesabınız silinecek. Böylece 30 gün sonunda hesabınız devre dışı olacak ve bir daha kullandığınız hesap ile bir profil açamayacaksınız. Eğer hesabınızı kapatmaktan vazgeçerseniz, 30 gün içerisinde hesabınıza giriş yaparak hesabınızı kurtarabilirsiniz.

Peki siz Tiktok kullanıyor musunuz? Tiktok hesabınızı kapatmayı düşünüyor musunuz? Yorum kısmından paylaşabilirsiniz.
 
erotik film izle hdd dolum
Üst