Merhaba, tekrar hoş geldiniz!

Bilgi sahibi olanlarla ihtiyaç duyanları buluşturmak, farklı bakış açılarına sahip insanları bir araya getirerek birbirlerini daha iyi anlamalarını sağlamak ve herkesin bilgisini paylaşmasını sağlamak istiyoruz.

vBulletin İp ve Email Banlamak

Admin

S.E.O
Administrator
Katılım
30 Eki 2016
Mesajlar
6,927
Beğeniler
12
Puanları
18,020
Konum
Zonguldak
Ad Soyad
Turhan Karabulut
Meslek
Emlak
Yaş
45
You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.

Selam Arkadaşlar: vBulletin Banlama İp Address ayarları
Forumunuzda bir kullanıcı argo söz kullanarak veya forum kurallarına aykırı bir hareket yaptığında onu banlarsınız. Ama sadece kullanıcı adı banlanır ve sonra tekrar üyelik alabilir. Bu yöntemdede yine aynısı olabilir kesin bir çözüm değildir tabi. Anlatmaya başlayayım.

Arkadaşlar Öncelikle , Admincp Sayfasına giriyoruz.
Daha sonra vBulletin Seçenekler Bölümüne giriyoruz.
Sağ Tarafta açılan sayfada Kullanıcı Banlama Seçenekleri bölümüne giriyoruz.
Burada ilk baştaki Banlama özellikleri açık ayarını evet diyerek aktif hale getiriyoruz.
Eğer Evet işaretliyse dokunmayın. Alt tarafta YASAKLI İP ADRESLERİ kısmına banlamak istediğiniz kullanıcının ip adresini yazıyorsunuz.
Eğer email olarakda banlamak istiyorsanız sayfanın aşağısında YASAKLI EMAİL ADRESLERİ kısmınada kullanıcının email adresini girerek kayıt edin ve banlayın.

Şimdi Arkadaşlar Diyeceksinizki biz üyenin İp adresini nasıl bilelim.
Çok kolay. İsterseniz bir konudaki mesajına bakarsını ve profilinin altındaki yerde bir kutu vardır mauseyi üstüne getirince ip adresi gözükür.Eğer bulamadıysanız Admincp de Üye nickini arayın ve Kullanıcının Ayarlarına girin sayfayı aşağıya çekin orad İP ADRESİ diye bir kısım vardır. İp adresi orada yazar oradan alarak Kullanıcı Banlama Seçeneklerine yapıştırabilirsiniz.

Admincp->vBulletin Seçenekleri->Sansürler ve Ban Ayarları->Yasaklı IP Adresleri
 
Üst Alt
erotik film izle sex filmleri izle hdd dolum çaycuma satılık daire çaycuma satılık daire - filyos satılık daire