Merhaba, tekrar hoş geldiniz!

Bilgi sahibi olanlarla ihtiyaç duyanları buluşturmak, farklı bakış açılarına sahip insanları bir araya getirerek birbirlerini daha iyi anlamalarını sağlamak ve herkesin bilgisini paylaşmasını sağlamak istiyoruz.

Google Dizin Eklenen URL Sorunu

TRGamerX

Administrator
Administrator
Meslek
Emlakcı / Bilgisayar / Web Site Kurucu
2 Ocak 2017'de bir site açtım Domain 10 Aralık 2016da kapanmış eski indexleri sorgulattım tüm linkler google'dan silinmiş. Şimdi Google gönderilen URL 40dan fazla iken dizine eklenen URL sadece 3 olarak gözüküyor Ayrıca 2 binden fazla url bulunamadı hatası yazıyor halbu ki google'da eski indexlerin hiçbiri gözükmüyor yapmam gereken her hangi bir adım var mı? Yeni bir domain alıp oradan mı devam etmeliyim? Yoksa bu şekilde devam eden bir kaç gün sonra düzelir mi?

Robot.txt dosyasında problem yok. Sitemap'de ekledim.

frmseo

Yeni Üye
Webmaster tools da bakıyorsanız orası yanıltabilir dizine eklenen url sayısı olarak site:domain.com olarak google da aratırsanız daha sağlıklı sonuç alabilirsiniz.Hatalar için

.htacces dosyanıza aşşağıdaki kodu kendinize göre düzenleyerek eklemenizi tavsiye ederim bir zaman sonra 404 hata vermeyi kesecektir.

Options All -Indexes
ErrorDocument 401
You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.

ErrorDocument 403

ErrorDocument 404

ErrorDocument 500

Üst Alt
erotik film izle sex filmleri izle hdd dolum çaycuma satılık daire çaycuma satılık daire - filyos satılık daire