- Ad Soyad
- Turhan Karabulut
- Meslek
- Emlak
Herkese Selam, Uzun Süredir Sektörle İlgileniyordum Kullanıcı Olarak. 4 Ay Önce Kendi Kurduğum Projemi Acil İhtiyaçtan Dolayı Sattım. >>
Konu İçin Rica Ettim Arkadaşın Dün ve Bugün Şu Vakte Kadar Biriken Kazancı
Türkiye'de İlgi Gören Yüksek Kazanç Getiren Gerekli Kullanıcı Kitlesini Yakalayınca Uzun Süre Yüksek Meblalar Kazandıracak Bir Sektördür.
Forumdan Sadece 3 Kişiye Projeyi Satmak İstiyorum. Kendi Kullandığım Sistemi ve Elimde Bulunan Kullanıcı Kitlesini Kullanarak Güzel Bir Başlangıç Yapıp Kazanmaya Başlamak Garanti Diyebilirim.
Projeye Başladığımda İlk Aldığım Ödeme Aralık Ayında 1.5 Aylık Süre Zarfında Adsense'den Kazanılan 6607 TL İdi. Ek Olarak 1.500 Lira Civarı Forumdan Aldığım İşler.
Sistemi Satın Alacak Arkadaşlara Sürekli Destek Olacağım ve Kısa Sürede Bahsi Geçen Kazançları Elde Edeceğine Eminim Diyebilirim.
Kişi İlerleyen Zamanlarda Kendisi Ek Olarak Projesini Çoğaltabilir ve Örneğin 5 İken 10 Kazanabilir.
Sistemi Satın Alan Arkadaşa Vereceğim Hizmetler.
Anlaşma Sonrası Proje Teslim Süresi Ortalama 3 Gündür ve Direk Kazandırmaya Başlayacak Şekilde Ayarlanır.
Proje Pinterest yada Kredi Finans Sitesi vb Değildir.
Sektör ve Fiyat Bilgisi İçin: 0534 064 0143
You do not have permission to view link
Giriş yap veya üye ol.
Konu İçin Rica Ettim Arkadaşın Dün ve Bugün Şu Vakte Kadar Biriken Kazancı
Giriş yap veya üye ol.
Türkiye'de İlgi Gören Yüksek Kazanç Getiren Gerekli Kullanıcı Kitlesini Yakalayınca Uzun Süre Yüksek Meblalar Kazandıracak Bir Sektördür.
Forumdan Sadece 3 Kişiye Projeyi Satmak İstiyorum. Kendi Kullandığım Sistemi ve Elimde Bulunan Kullanıcı Kitlesini Kullanarak Güzel Bir Başlangıç Yapıp Kazanmaya Başlamak Garanti Diyebilirim.
Projeye Başladığımda İlk Aldığım Ödeme Aralık Ayında 1.5 Aylık Süre Zarfında Adsense'den Kazanılan 6607 TL İdi. Ek Olarak 1.500 Lira Civarı Forumdan Aldığım İşler.
Sistemi Satın Alacak Arkadaşlara Sürekli Destek Olacağım ve Kısa Sürede Bahsi Geçen Kazançları Elde Edeceğine Eminim Diyebilirim.
Kişi İlerleyen Zamanlarda Kendisi Ek Olarak Projesini Çoğaltabilir ve Örneğin 5 İken 10 Kazanabilir.
Sistemi Satın Alan Arkadaşa Vereceğim Hizmetler.
- Domain Alımı
- Hosting Alımı
- Script/Tema Kurulum
- Logo Tasarım
- Adsense Hesabı (Varsa Satış Fiyatı Düşer)
- Reklam Yerleşimi
- Sosyal Medya Reklam
- Toplu Mail / Sms
- Sınırsız Destek
- Gereken Tüm Bilgiler
Anlaşma Sonrası Proje Teslim Süresi Ortalama 3 Gündür ve Direk Kazandırmaya Başlayacak Şekilde Ayarlanır.
Proje Pinterest yada Kredi Finans Sitesi vb Değildir.
Sektör ve Fiyat Bilgisi İçin: 0534 064 0143
Giriş yap veya üye ol.