Merhaba, tekrar hoş geldiniz!

Bilgi sahibi olanlarla ihtiyaç duyanları buluşturmak, farklı bakış açılarına sahip insanları bir araya getirerek birbirlerini daha iyi anlamalarını sağlamak ve herkesin bilgisini paylaşmasını sağlamak istiyoruz.

Satılık Webmaster Forum sitesi

Admin

S.E.O
Administrator
Ad Soyad
Turhan Karabulut
Meslek
Emlak
Site adresi : PM veya 0553 875 4672 (Alan adı 5 karakter .com)
Site için istenen fiyat :
Teklif
Sitenin aylık getirisi : - (Adsense başvurusu yapılmadı)
Sitenin açılış tarihi :
02.12.2018
Kategori, sitenin içeriği nedir : Webmaster
Günlük hit sayısı :Konu sonuna resim olarak eklendi
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler :
Tüm içeriği ile satılıktır
Hosting dahil midir : Hayır vds sunucuda barınıyor. (1 Hafta kadar idare edilir, dilerse diğer sitelerim barınıyor anlaşıp makül fiyata aylık devam ettirir)
Banlı olduğu sponsor var mı : yok-
Banlı olduğu arama motoru var mı : yok-
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi : XenForo 2.1.0 Kullanıyor satışa dahil değil şöyle dahil değil lisans aktarım hakkım bulunmamakta bu sebeple kişisel epostama bağlı olan lisansı devredemiyorum. sınava hazırlık yaptığım için 2 veya 3 sene benim lisansımı kullanabilirsiniz sonrasında kendinize lisans almış olursunuz bu süreç içerisinde bir problem yaşatmayacağımın sözünü veriyorum gerekirse xenforo giriş bilgileri iletilecektir.
Yazılım lisans sonlanma zamanı : XenForo Sınırsız lisans, yıllık güncelleme ve destek ücreti ödeniyor.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb.. : Hiçbir sorun yoktur.

Sitenin tüm ayarları yapılıdır robots.txt, seo ayarları düşündüğünüz tüm çalışmalar yapılıdır.

Site Analytics görüntüleri
Bu hafta:
You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.

Geçen hafta:

Geçen ay:

Genel istatistik aldığı günden itibaren:

Alexa :

Üst Alt
erotik film izle sex filmleri izle hdd dolum çaycuma satılık daire çaycuma satılık daire - filyos satılık daire