Merhaba, tekrar hoş geldiniz!

Bilgi sahibi olanlarla ihtiyaç duyanları buluşturmak, farklı bakış açılarına sahip insanları bir araya getirerek birbirlerini daha iyi anlamalarını sağlamak ve herkesin bilgisini paylaşmasını sağlamak istiyoruz.

Aylık 500-700 TL arası Gelirli Kadın Sitesi Masrafının Altına Satılık

Admin

S.E.O
Administrator
Ad Soyad
Turhan Karabulut
Meslek
Emlak
Merhabalar. Daha önce satılığa çıkarıp konuyu iptal etmiştim. Sitemi tekrardan satılığa çıkardım. Lütfen gereksiz taleplerden kaçınarak alım talebinde bulununuz.
Site her gün %100 özgün içerikler ile güncellenmektedir. İstenilen fiyat içerik yazım ve editörlük masraflarını bile karşılamıyor arkadaşlar.. Bu fiyata zaten sitedeki içerikleri yazdıramazsınız veya rastgele ucuza spin yazanlara belki yazdırabilirsiniz.
Doğru düşünüldüğünde ve fiyat dikkate alındığında mantıklı bir yatırımdır. Zira yeni bir siteye göre daha avantajlıdır. Sitenin oturması, hit almaya başlaması vs zaman ister. Tanıtım yazısı satarken bile 1 aylık siteden kolaylıkla satış yapamazsınız. Lütfen alım niyeti olanlar PM istesin dostlar hepimizin zamanı değerlidir merak gidermek bir şey kazandırmaz kimseye
smile.png

Site adresi: Lütfen konu altından özel mesaj isteyiniz. İsminde "Kadın" kelimesi geçmekte olup, saçma bir isim değildir.
Sitenin aylık getirisi: 500-700 arası tanıtım yazısı geliri vardır.
Sitenin açılış tarihi: 01.03.2020 (Yaklaşık 10 aylıktır.)
DA / PA Değerleri: 55/36 (Artırım çalışması yapılmıştır.)
Kategori, sitenin içeriği nedir: Kadın/moda
Günlük hit sayısı: 230-280 arası
Ziyaretçi kaynağı: %99 Google
Domainin yaşı: 8 Aylık
News: Var
Facebook sayfa takipçi: 1230 (Fiyata dahil hediye olarak verilecektir)
İçerik Sayısı:
280 (1500 kelimeye kadar içerik olduğu gibi, 250 kelime civarı olanda vardır. Ortalama 400 kelime hesaplanabilir)
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet
Hosting dahil midir: Hayır ama idare edilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Bilinen yoktur. Kontrol etmek alıcının sorumluluğundadır.
Banlı olduğu arama motoru var mı: Bilinen yoktur. Kontrol etmek alıcının sorumluluğundadır.
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır
İstenilen Fiyat: 2500 TL (Domainin farklı firmaya transferi durumunda, transfer ücreti alıcıya aittir. Firma içi ücretsizdir)

Masraflar:
Sitede bulunan içerikleri taban fiyattan + editör ücreti: 3200 TL
Siteye mümkün olduğunca kaliteli 5-6 yerden tanıtım alınmış bazı yazılar ilk sayfaya getirilmiştir. Bunun için: 400 TL
Esenkadın teması: 150 TL
Domain kalan süre: 50 TL
Wordpress optimize ve site hızlandırma hizmeti: 175 TL (site hızı mobil %90, masaüstü %99 civarındadır @
You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.
; sağolsun ondan hizmet alınmıştır)
Facebook Sponsor sayfa kasımı: 400 TL
Toplam masraf en az: 3200+400+150+50+175+400= 4375 TL
İstenilen fiyat: 2500 TL
Net Fark: 1875 TL

Kazanç az çok belli arkadaşlar. Basit bir hesapla yeni bir site kursanız aynı şartlarda bir site için harcamanız gereken tutar zaten 4500 TL civarıdır. O kuracağınız yeni sitede hemen kazanç sağlamayacak ama alırken zaten aynı basit masraflardan 2000 tl kadar avantajınız olacak. Üstüne az çok hitli, oturmuş az veya çok kazandıran bir site almış olacaksınız. Ben masrafı 4000 ama 6 bin istiyorum demiyorum Geliri ne olursa olsun site satışları minimum gelirinin x10 katına satılıyor. Bu kadar makale yazdırıp tema alıp editör girişi veya sizin harcayacağınız zaman olunca da hemen binlerce lira kazanmayacaksınız. Alırken kazanıyorsunuz ki ayda en kötü 10 tanıtım satsanız 50 TL zaten 500 TL geliri olur. Daha fazla masraf yaptığınız yeni sitede bunu yapamayacaksınız.

Üst Alt
erotik film izle sex filmleri izle hdd dolum çaycuma satılık daire çaycuma satılık daire - filyos satılık daire