Merhaba, tekrar hoş geldiniz!

Bilgi sahibi olanlarla ihtiyaç duyanları buluşturmak, farklı bakış açılarına sahip insanları bir araya getirerek birbirlerini daha iyi anlamalarını sağlamak ve herkesin bilgisini paylaşmasını sağlamak istiyoruz.

Cloudflare yapışkan not

Admin

S.E.O
Administrator
Ad Soyad
Turhan Karabulut
Meslek
Emlak
Bir ses bir ürün için sadece onu yaratan yazara doğru geliyorsa, o kadar başarılı olmayacak diye düşündüm. Ürünü her gün yapan ve soluyan kişilere - ürün yöneticilerimize, tasarımcılarımıza, mühendislerimize - doğru ses vermesi gerekiyor. Sonunda, bir ürün sesi ancak ürün ilkelerine uygunsa gerçekten parlayacaktır. Ve bir ürün ekibi olarak, nakliye özelliklerini ve sorunları çözmeyi o kadar yakalamıştık ki, prensiplerimiz üzerine beyin fırtınası yapmak için asla oturmadık.

Yani yol benim için açıktı.

1. Öncelikle ürün prensiplerimizi tanımlamamız gerekiyordu .
  2. İlkelerimizden, temel değerlerimizle eşleşen bir ürün sesi çıkarırdık.
  3. Son olarak, yeni bulunan ürün sesimizde nasıl yazılacağına dair UX yazma yönergeleri taslağı hazırlardık .
Benim fikrim, bu sürecin mümkün olduğunca işbirlikçi olmasıydı, bu yüzden ekip arkadaşlarımla bir dizi beyin fırtınası seansı düzenledim. Önce ürün yöneticileriyle, ardından tasarımcılarla, mühendislerle ve son olarak da pazarlama / pazara açılma ekibiyle tanıştım. Her grup sanal bir panonun etrafında toplandı ve benden aynı istemleri aldı. Katılımcılardan Teams'in büyümesini istedikleri ideal ürüne odaklanmalarını istedim. Herkes yönetim kurulunun kendi köşesinde bağımsız olarak çalıştı - her katılımcının etkilenmemiş girdileriyle ilgileniyordum.

İşte verdiğim bilgi istemleri:

1. Teams ile ilişkilendirdiğiniz tüm kelimeleri listeleyin.
    Bu soruya "beyin dökümü" adını verdik. İnsanlara içgüdüsel, yaratıcı olmaları için iki buçuk dakika verdim ve aklına gelebilecek tüm kelimeleri bana verdim.
  2. Teams, kullanıcılara _______ yardımcı olur.
    Bu soruyla insanların günlük hayatımıza odaklanmasını istedim. Müşterilerimiz için ne yapıyoruz? Hangi sorunları çözmeye çalışıyoruz?
  3. Deneyim açısından, kullanıcıların Teams'i ____ (marka) ile ilişkilendirmesini isterim.
    Yine içgüdüsel çağrışımların peşindeydim. İdeal olarak, içerik açısından onlardan ilham alıp alamayacağımızı görmek için daha sonra keşfedebileceğim bir web sitesi listesi istedim.
  4. Takımlar benzersizdir çünkü [o] ________.
    İnsanlardan bizi pazarda farklı kılan niteliklere odaklanmalarını istedim. Ürünü öne çıkaran nedir?
Tüm cevapları aldıktan sonra, yapışkan notları sözcüksel ve kavramsal ilişkilendirmeye göre sınıflandırdım. Bazı modeller ortaya çıktı. Kim olduğumuzu, kim olmadığımızı, ne yaptığımızı, özelliklerimizi, teknolojimizi ve neye önem verdiğimizi anlatan yapışkan notlarımız vardı. Her yapışkan not gruplandırıldıktan sonra, ürün ilkelerimizin taslağını oluşturmak için üzerinde çalışabileceğim temalar hakkında oldukça iyi bir fikrim vardı.

Üst Alt
erotik film izle sex filmleri izle hdd dolum çaycuma satılık daire çaycuma satılık daire - filyos satılık daire