Merhaba, tekrar hoş geldiniz!

Bilgi sahibi olanlarla ihtiyaç duyanları buluşturmak, farklı bakış açılarına sahip insanları bir araya getirerek birbirlerini daha iyi anlamalarını sağlamak ve herkesin bilgisini paylaşmasını sağlamak istiyoruz.

Template errors

• Template public:post_macros: [E_WARNING] parse_url() expects parameter 1 to be string, array given (src/addons/XenMax/HideLinkGuests/Repository/CheckLinks.php:30)

Internet Download Manager - Ömür Boyu Lisans

Admin

S.E.O
Administrator
Ad Soyad
Turhan Karabulut
Meslek
Emlak
YZ-INTNDWNLMNGOB-1.jpg P5GdrO.png 110000988534104.jpg

Internet Download Manager ne işe yarar?
Internet Download Manager ( IDM ), Amerikan şirketi Tonec, Inc.'e ait Microsoft Windows işletim sistemi için ticari bir indirme yöneticisi yazılım uygulamasıdır. Tonec A.Ş. IDM, indirmelerin yönetimi ve planlanmasında yardımcı olan bir araçtır.

Internet Download Manager hangi sitelerden indirir?
Internet Download Manager (IDM) ile film, video, müzik, dosya indirmenin birkaç yolu vardır: IDM, Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge, Internet Explorer 11, Opera ve diğer internet tarayıcılarında tıklamaları izler

Bilgisayarda indirilenler nereye gidiyor?
Tarayıcınızın indirilen dosyaları kaydettiği konumu öğrenmek için tarayıcınızın ayarlarına bakın. Örneğin yeni Microsoft Edge'de Ayarlar ve daha fazlası > Ayarlar > İndirilenler seçeneğini belirleyin. İndirilen dosyalarınızın dosya yolu (örneğin, C:\ Kullanıcılar\[adınız]\İndirilenler), Konum altında listelenir.

İnternet Download Manager indirilen dosyalar nerede?
IDM eksik indirilen dosyaları nereye depolar? - Quora. Evet, indirilen dosyaları şu yöntemle takip edebilirsiniz: Window+r'ye basın ve appdata yazın ve Tamam'a tıklayın. Windows gezgini üç seçenekle açılır, dolaşıma tıklayın, IDM'yi seçin ve sonra veriyi indirin.

IDM uzantısı nedir?
Internet Download Manager. Internet Download Manager, kısaca IDM veya IDMAN. Chrome, Opera ve diğer tarayıcılarla entegre en iyi hızlı dosya indirme programıdır.

Internet Download Manager kaç para?
30 Mayıs 2025 tarihinde Cimri.com'da yer alan 1 Internet Download Manager Bilgisayar & Program Eğitim Yazılımları modeli içerisinde en ucuz Internet Download Manager Bilgisayar & Program Eğitim Yazılımları fiyatı 868.0 TL iken, en yüksek Internet Download Manager Bilgisayar & Program Eğitim Yazılımları fiyatı 868.0 TL ...

Internet Download Manager nereden alınır?
IDM seri numarası ve gerekli tüm bilgiler satın alma işleminden hemen sonra gönderilecektir. Internet Download Manager serial numarasını yetkili satıcımız olan adresinden satın alabilirsiniz.

Internet Download Manager nasıl satın alınır?
Internet Download Manager serial numarasını yetkili satıcımız olan
You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.
adresinden satın alabilirsiniz
. Ödeme seçenekleri: Banka havalesi / EFT, kredi kartı. Google Pay veya Apple Pay ile IDM satın almak için bu sayfayı açmak üzere telefonunuzun kamerasını oraya doğrultun.

IDM Chrome'a nasıl eklenir?
İlk olarak bilgisayarınızda IDM programı yüklü ve güncel olduğundan emin olun. Program güncel değilse güncelleyin. Sonra IDM Chrome eklentisine gidin. Sağ tarafta bulunan; "Chrome ekle" seçeneğine tıklayın.

Google Chrome IDM eklentisi nasıl yapılır?
IDM Chrome uzantı ekleme:
  1. Adım #1: Bilgisayarınızda IDM'ın yüklü ve güncel olduğundan emin olun.
  2. Adım #2: Buradan IDM Chrome eklenti sayfasını açın.
  3. Adım #3: Chrome'a ekle butonuna tıklayın.
  4. Adım #4: Çıkan ekranda Uzantı ekle butonuna tıklayın.
  5. Adım #5: Kısa sürede ekleme işlemi tamamlanacak.

IDM Chrome uzantı ekleme:

• Adım #1: Bilgisayarınızda IDM’ın yüklü ve güncel olduğundan emin olun.
  • Adım #2:
    IDM Chrome eklenti sayfasını açın.
  • Adım #3: Chrome’a ekle butonuna tıklayın.
  • Adım #4: Çıkan ekranda Uzantı ekle butonuna tıklayın.
  • Adım #5: Kısa sürede ekleme işlemi tamamlanacak.

Manuel olarak IDM Chrome uzantı ekleme: - ÖNEMLİ

• Adım #1: Google Chrome’u açın.
  • Adım #2: Sağ üst köşedeki üst üste üç nokta butonuna tıklayın.
  • Adım #3: Diğer Araçlar seçeneği üzerinden Uzantılar bölümünü açın.
  • Adım #4: IDM uzantısı yüklü ise kaldırın.
  • Adım #5: Ardından Dosya Gezgini üzerinden IDM klasörünü bulun.
  • Adım #6: Buradaki IDMGCExt.crx dosyasını sürükleyerek Uzantılar sayfası üzerine bırakın.
  • Adım #7: Çıkan ekranı onaylayın.
  • Adım #8: Google Chrome’u yeniden başlatın.
  • Adım #9: İşlem tamam.
Not: Internet Download Manager - Ömür Boyu Lisans Kaç Bilgisayarda Kullanılır?
Lisans kullanımı 1 bilgisayar içindir. Aynı anda 2 bilgisayarda kullanmaya çalışırsanız IDM bunu hata mesajı ile uyaracaktır. Ancak, bir bilgisayardan lisansı tamamen kaldırıp, diğer bilgisayara kurduğunuz zaman sorun olmayacaktır.

IDM güvenilir mi?
Güvenli tabii ki. Orijinal sitesinden indirdiğiniz sürece sorun yok

Bilgisayardan IDM nasıl kaldırılır?
Program Files\Internet Download Manager" klasöründeki "Uninstall.exe" dosyasını çalıştırabilirsiniz. Eğer bu da işe yaramazsa,
dosyasını indirin ve çalıştırın ve eğer hala mevcutsa IDM klasörünü silin .

Internet Download Manager kimin?
Internet Download Manager (ya da kısaca IDM), New York merkezli Amerikalı Tonec, Inc. şirketine ait bir indirme yöneticisi programıdır.

-
-
-

Ekli dosyalar

• 10583130701874.jpg
    10583130701874.jpg
    40.9 KB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:
Üst Alt
erotik film izle sex filmleri izle hdd dolum çaycuma satılık daire çaycuma satılık daire - filyos satılık daire