Merhaba, tekrar hoş geldiniz!

Bilgi sahibi olanlarla ihtiyaç duyanları buluşturmak, farklı bakış açılarına sahip insanları bir araya getirerek birbirlerini daha iyi anlamalarını sağlamak ve herkesin bilgisini paylaşmasını sağlamak istiyoruz.

News Kayıtlı , Yandex Zen Kayıtlı , Pinli Adsense Com Uzantılı 1k Hitli

Admin

S.E.O
Administrator
Ad Soyad
Turhan Karabulut
Meslek
Emlak
Site adresi : Pm ile
Sitenin aylık getirisi: 1k üstü
Sitenin açılış tarihi: Ekim 2019
DA / PA Değerleri: 33-19 (organik)
Kategori, sitenin içeriği nedir: Müzik Nota
Günlük hit sayısı:
1000 - 1200Tekil Organik (Her ay yüzde 50 oranın artıyor. Kasım sonunda 1500 -2000 bandı olacaktır.)
Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %90 google - %10 Diğer )
Domainin yaşı:
1
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Yok
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı:
Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb.: Hayır
Fiyat : 12.500 lira
Adsense dahil..

Merhabalar..
Arkadaşlar web sitemi kredi borcu yüzünden satmak istiyorum lütfen ölücü ve site adresi öğrenmek isteyenler uzak durursa sevinirim.. Sitenin yanında 2 adet daha site verilecektir.

400 üstü makale mevcut ve hepsi özgün yazılmış yazılar.. Yandex zen , google news , pinli adsense ve domain 2024 yılına kadar uzatılmıştır.. İlgi fazla gerektirmez haftada 1-2 Nota atmanız yeterli olacaktır pasif gelirli düşünebilirsiniz.. kENDİ Kelimesinde İlk sayfada küçük bazı seo çalışması yapılmıştır siz daha iyisini yaparak daha fazla hitleri yükseltir kazanabilirsiniz.

R-1.png

Eski adsensemi sattım bunu yeni eklediğim için geriye dönük kazançlar yoktur.. Site eskiden 20-25 TL gördüğü günler oldu (günlük) şuan otomatik reklamlar mevcut ve reklam yerleşimi falan yok.
Ayrıca hosting çok kötü sağlam bir vps taşınır özel ip ile desteklenirse hitlerin x2 olacağına inanıyorum..

R-2.png

Sitenin yanında 2 adet daha com uzantılı siteler verilecektir, adsensede onlarda ekli.
1 tanesinin yaşı 17'dır diğeri henüz yeni .
17 yaşında olan sitede ilgilenirseniz güzel proje olur oda kelimesinde 2ci sayfada..

Lütfen gereksiz yere birbirimizi rahatsız etmeyelim.. İhtiyacım var ama ölü fiyata vermek istemiyorum siteyi.
Herkese saygılar sevgilerimle..

Lütfen aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz

Üst Alt
erotik film izle sex filmleri izle hdd dolum çaycuma satılık daire çaycuma satılık daire - filyos satılık daire