Merhaba, tekrar hoş geldiniz!

Bilgi sahibi olanlarla ihtiyaç duyanları buluşturmak, farklı bakış açılarına sahip insanları bir araya getirerek birbirlerini daha iyi anlamalarını sağlamak ve herkesin bilgisini paylaşmasını sağlamak istiyoruz.

PHP Aylık Ortalama 1.500 ₺ Gelirli - Paket Sitesi Satışı - Full Otomasyon- Özgün Makale

Admin

S.E.O
Administrator
Ad Soyad
Turhan Karabulut
Meslek
Emlak
Site adresi : PM
Site açılış tarihi : 02.05.2021 (7 Ay)
Site teması: NİVUSOFT (2 ADET TEMA VARDIR. AŞAĞIDA RESİMLERE EKLEDİM (Nivusoft Default ve Elisa Premium Temalar Vardır.)) Default tema aktifdir.
Kayıtlı Domain Firması: LWS.FR Firma içi ücretsiz diye biliyorum. Dış transfer alıcı öder.
Host: 2 Hafta İdare Edilebilir.

Sitemde nivusoft'un ücretli olarak satmış olduğu 2 tema bulunmaktadır.
3 adet ücretli eklenti (Fotoğrafları ekledim) Fatura- Sitemap- Fake bildirim eklentisi
Tüm hepsi fiyata dahildir.

24 adet sayfa ekli, (Özgün yazılar)
25 adet Blog ekli ( Özgün Yazılar forumda yazdırıldı.)
+10 adet yayınlanacak makale makaleyi de vereceğim.

SATIŞ TARİHİNDEN İTİBAREN 1 AY BOYUNCA - 0 Bilgili birisine bile sıfırdan herşeyi tek tek göstereceğim. Yardımcı olacağım.
+Pinterest hesabı
+Maps ( Benim işletmem kaydı)
İle devredilecektir. Siteye özgü instagram kullanıcı adı mevcuttur. beraberinde o da verilecektir.

SİTEYİ SATMA SEBEBİM NAKİT İHTİYACIMDIR.
İSTEDİĞİM FİYAT 4.500 ₺ 'dir. (Güncellendi 03.12.2021)
Forum dışı iletişim: wa.me/+90541646021dört​

TOPLAM 31BİN LİRA GETİRİ REKLAMLAR VE ORGANİK VEYA DEVAMLI MÜŞTERİLERİMİZDEN ELDE ETTİĞİMİZ TOPLAM GELİRDİR. VAKİT OLMADIĞI İÇİN SİTEYE 3 AYDIR REKLAM AÇAMIYORUM.
CLOAKER + ADS METHOD + EŞİKLİ GİBİ KONULARDAKİ DENEYİMLERİMİ DE SATIN ALACAK ARKADAŞLA TEK TEK İLGİLENİP PAYLAŞACAĞIM.

Site uğraş gerektirmek kaynağa para atıp blog ve yazı girişlerine örneklerde olduğu gibi devam etmek ilgilenmek veya extra gelir için'se ads ile reklam vermek aylık güzel kazançlar bıraktırmaktadır.

TÜM SORULARI KONU ALTINDA SORMANIZI RİCA EDİYORUM Kİ DİĞER İLGİLENECEK ARKADAŞLARA'DA YARDIMCI OLMUŞ TEK TEK CEVAP VERMEMİŞ OLALIM.

ALICISINA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN.

Üst Alt
erotik film izle sex filmleri izle hdd dolum çaycuma satılık daire çaycuma satılık daire - filyos satılık daire